سردخانه رستوران

امروزه رستوران ها مملو از مشتری هستند و برای پاسخگویی به نیاز روزانه تامین غذا برای این تعداد از مشتریان نیاز به داشتن سردخانه رستوران احساس می شود.

با داشتن سردخانه رستوران شما به راحتی به انواع مواد غذایی تازه دسترسی دارید نیاز به خرید روزانه مواد غذایی تان کاهش پیدا می کند.

خرید سردخانه رستوران

سردخانه رستوران مکانی است که مواد غذایی مورد نیاز شما را در بازه زمانی کوتاه یا طولانی مدت به خوبی نگه داری می کند بطوریکه مواد طراوت و تازگی خود را حفظ کنند.

از سردخانه رستوران در دو نوع سردخانه بالای صفر و سردخانه زیر صفر می توان بهره برد.

خرید سردخانه رستوران

مزیت های سردخانه رستوران

از مزیت های سردخانه رستوران می توانیم به موارد ذیل اشاره کنیم.

نگهداری مواد غذایی در حجم زیاد 

سردخانه های رستوران فضای کافی را برای ذخیره مواد غذایی به ما می دهند و می توانیم به جای اینکه از چندین یخچال استفاده کنیم سردخانه بالای صفر رستوران را جایگزین کنیم.

مکان نصب سردخانه

سردخانه رستوران را به راحتی می توان در داخل آشپزخانه یا خارج از محیط آشپزخانه نصب کرد که با این کار فضای آشپزخانه بزرگتر می گردد.

مدیریت راحت موادغذایی

می توان با طبقه بندی های سردخانه و رعایت کردن اولین ورودی اولین خروجی مواد غذایی را بهتر مدیریت کرد.

سردخانه رستوران بالای صفر

انواع سردخانه رستوران

برای خرید سردخانه رستوران باید انواع آن را بشناسیم تا بتوانیم بنا به نیازمان یک سردخانه خوب را انتخاب کنیم.

سردخانه رستوران بر اساس دما

این سردخانه ها به سردخانه زیر صفر یا بالای صفر تقسیم می شوند که معمولا سردخانه های زیرصفر برای انجماد و دارای دمای صفر تا منفی چهل درجه سانتی گراد است . از آن ها به سردخانه گوشت و مرغ، کره و هر آنچه نیاز به انجماد داشته باشد استفاده می گردد.

از سردخانه های بالای صفر که معمولا دارای دمای صفر تا مثبت هشت می باشند برای نگه داری مواد غذایی مانند سبزیجات، میوه و سیب زمینی و … استفاده می شود.

سردخانه ها بر اساس مبرد

سردخانه ها بر اساس مبرد استفاده شده به دو نوع سردخانه فریونی و آمونیاکی تقسیم می شوند. که بنا به نیاز می توانید هر کدام از این سردخانه ها را که برای شما کارآمد تر بود انتخاب کنید.

پرتابل یا ثابت بودن سردخانه

سردخانه ها را هم می توان به صورت کانکسی انتخاب کرد و در هر جایی قرار داد و هم می توان مکان ثابتی برای آن در نظر گرفت و آن را ساخت. در ساخت سردخانه رستوران نیاز به مجوز، بررسی خوب بودن زمین و دیگر موارد می باشد.

نحوه چیدمان مواد در سردخانه رستوران

موارد مهم در خرید و طراحی سردخانه

یکی از نکات مهم در ساخت سردخانه، طراحی سردخانه است، زیرا طراحی سردخانه نحوه چینش قفسه ها، مواد و نحوه دسترسی به آن ها، همچنین نوع و برند تجهیزات مشخص می شود.

طراحی سردخانه یکی از مراحل مهم در ساخت سردخانه می باشد که پیشنهاد می شود آن را به شرکت های ساخت سردخانه واگذار کنید.

در طراحی سردخانه برای دسترسی و نگه داری بهتر مواد غذایی لازم است که به یک سری نکات توجه کنید.

نوع قفسه ‌بندی سردخانه

بهتر است سردخانه رستوران طوری قفسه بندی شود که مواد غذایی در فواصل کافی از هم قرار گیرند، همچینین فضای کافی برای نظافت و رفت وآمد اپراتور باشد.

در قفسه بندی های سردخانه رستوران باید به قابل شستشو بودن قفسه ها دقت شود.

قفسه ها را در سردخانه رستوران طوری بچینید که از ریزش مواد جلوگیری شود.

دمای محیط

به دمایی که لازم دارید دقت کنید اگر هم دمای بالای صفر و هم زیر صفر لازم است با طراح سردخانه خود برای بازدهی بهتر سردخانه مشورت کنید.

تعمیر و نگه داری

بهتر است در طی فواصل معین تعمیر و نگه داری سردخانه انجام بگیرد تا از خرابی های بزرگ پیشگیری شود.

خرابی سردخانه و در نتیجه آن خراب شدن مواد غذایی می‌تواند خسارت زیادی را برای رستوران به بار بیاورد.

موقعیت محل سردخانه

چه زمینی را به ساخت سردخانه اختصاص دهیم چه از سردخانه های کانکسی استفاده کنیم محل قرار گیری سردخانه مهم است.

برای تعیین موقعیت سردخانه رستوران نیاز به بررسی دمایی محیط سردخانه، عدم جمع شدگی آب و … داریم.

نور سردخانه رستوران

لازم است سردخانه رستوران دارای نور کافی و مناسب باشد.

می توانیم در ساخت سردخانه رستوران از لامپ های فلورسنت که مصرف برقی کمی هم دارند استفاده کنیم.

تابلوی کنترل سردخانه

تابلوی کنترل سردخانه باید به طور کامل در دید فرد مسئول باشد. تا بتواند درجه برودت سردخانه را ببیند. همچنین دمای سردخانه باید به طور روزانه بررسی و کنترل شود.

بهداشت سردخانه رستوران

لازم است یاد آور شویم که رعایت بهداشت سردخانه رستوران بسیار مهم می باشد، به همین علت برای ورود به سردخانه از کفش های مخصوص سردخانه استفاده کنید و این کفش ها را در جای دیگر به کار نبرید.

استفاده از پرده هوا در سردخانه راه نفوذ حشرات را به سردخانه می بندد.

در سردخانه غذاهای خام و پخته را در یک مکان نگه داری نکنید.

حتما بابت برق اضطراری پیش بینی های لازم را انجام دهید. در صورت لزوم از خرابی مواد غذاییتان جلوگیری کنید.

روش چیدن کالا در سالن های سردخانه مواد غذایی رستورانی

در مورد روش چیدن کالا در سردخانه توجه به نکات زیر ضروری است :

گردش هوای سردخانه رستوران

در سردخانه برای تامین گردش مناسب هوا موارد ذیل را رعایت کنید.

حداقل ۲۰ سانتی متر فاصله پالت ها از جداره های سالن باشد.

حداقل فاصله بین پالت ها ۱۰ سانتی متر باشد.

خالی گذاشتن زیر تجهیزات سرمازا

برای جلوگیری از ضایعات احتمالی ناشی از برفک زدایی و دسترسی آسان مسئول فنی به تجهیزات سرمازا، امکان حرکت لیفت تراک دستگاه مخصوص جابجایی و چیدن کالاهای مورد نگهداری در سردخانه باید در زیر تجهیزات سرما زا خالی باشد.

خرید تجهیزات سردخانه

خرید تجهیزات سردخانه رستوران باید مناسب با نیاز و بازدهی سالن پخت وپز و فضای سردخانه انتخاب باشد.

از مهم ترین تجهیزات سردخانه می توانیم به کمپرسور، کندانسور، اواپراتور، عایق و درب سردخانه اشاره کنیم.

کمپرسور

کمپرسور یا موتور سردخانه را می توانید از برند های روز دنیا شامل کمپرسور بیتزر، کمپرسور کوپلند و دیگر برند ها انتخاب کنید.

کندانسورو اواپراتور

از بهترین برند های کندانسور و اواپراتور سردخانه می توانیم برند نیک را نام ببریم.

عایق

عایق ها از ورود هوای گرم به داخل سردخانه و خروج هوای سرد از داخل سردخانه جلوگیری می کنند ، عایق ها را باید متناسب با دمای سردخانه و آب و هوای جغرافیایی انتخاب کرد.

درب سردخانه

درب سردخانه به دو صورت کشویی و لولایی موجود می باشد.

درب سردخانه باعث جلوگیری از هدر رفت انرژی سردخانه می شود. ازبرند های خوب درب سردخانه به درب سردخانه صابکول می توان اشاره کرد.

2 نظر روی “سردخانه رستوران

  1. اکبری پاسخ

    سلام ، برای ساخت سردخانه رستوارن در اهواز چه نوعی از سردخانه را با چه تجهیزاتی پیشنهاد می دهید ؟

    • Farzane.Azad پاسخ

      سلام ، برای ساخت سردخانه رستوارنی در اهواز بنا به نوع کاربرد شما نوع سردخانه مشخص می شود اگر نیاز به سردخانه رستورانی بالای صفر یا سردخانه رستوارنی پایین صفر دارید می توانید یکی یا هردو را احداث کنید .
      اگر ظرفیت بالایی نیاز نیست می توانید از سردخانه رستورانی دو مداره استفاده کنید.
      نوع تجهیزات سردخانه رستوران در اهواز بستگی زیادی به نوع سردخانه و بار تیربدی و ظرفیت آن دارد .
      پیشنهاد می کنیم که با همکاران ما در سردخانه یار تماس بگیرید تا برای ساخت سردخانه رستوران و تجهیزات سردخانه رستوران در اهواز به صورت رایگان مشاوره شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *